Home » Nieuws » Nieuwsbrief » Nieuwsbrief d.d. 3 april 2020 – Amada en Coronavirus

Nieuwsbrief d.d. 3 april 2020 – Amada en Coronavirus

geplaatst in Nieuwsbrief 0

Het Coronavirus laat ook Amada Zorgcollectief niet onberoerd!

We mogen ons gelukkig prijzen dat onze cliënten en onze medewerkers tot nu toe niet zijn getroffen door een besmetting. Dat voor zover wij weten en afgaan op de uiterlijke symptomen als verkoudheid, hoesten en koorts.

Iedereen neemt zich in acht. Medewerkers volgen de protocollen betreffende hygiëne zoals voorgeschreven. Met alle cliënten is een plan-B afgesproken wat te doen indien bij cliënt of medewerker wel een besmetting wordt geconstateerd.

Thuiszorg sluit helaas achteraan waar het de Persoonsbeschermende Middelen aangaat. Mocht iemand de beschikking hebben over deze middelen, zoals mondkapjes, brillen, handschoenen en beschermende bovenkleding laat dit weten via info@amadazorgcollectief.nl

Vanaf a.s. maandag 6 april mag testen gelukkig wel als het om een mogelijke besmetting gaat.

De dagbesteding is met ingang van maandag 16 maart gestopt. Op de betreffende dagen zorgen de begeleidsters via de email voor inspiratie en bezig-zijn. Dit wordt door de deelnemers zeer gewaardeerd.

Met behulp van ademoefeningen en meditatie oefeningen proberen we binnen Amada om te gaan met de toenemende druk.Probeer goed voor jezelf te zorgen. Daarmee zorg je ook goed voor de ander!