Amada Zorgcollectief heeft voor haar dagbesteding plaats voor nieuwe deelnemers!

Bent u op zoek naar een bijzondere dagbesteding voor uw partner, familielid of vriend?
Op een heerlijke plek, aan de rand van Bergen, ingebed in de natuur, makkelijk bereikbaar, organiseren wij graag de ondersteuning waar u naar uitkijkt!

“Het voelt als een warme deken om je heen, om hier iedere week te mogen komen” vertelt een van de deelnemers.

Amada organiseert voor senioren met een ondersteuningsvraag elke maandag- en donderdagmiddag zinvolle dagbesteding. De middag wordt vormgegeven door twee vaste begeleiders. Zij organiseren kunstzinnige activiteiten – zoals schilderen, tekenen, boetseren, spelletjes, wandelen in de natuur en uitstapjes. De thema's zijn afgestemd op de seizoenen en wensen vanuit de groep. De vaste activiteiten worden aangevuld met lessen van een muziektherapeut, dansdocent en stoelyoga-docent. Bij het bewegen en zingen staat plezier voorop.

Door de kunstzinnige activiteiten maken de deelnemers op een diepere laag verbinding met zichzelf en elkaar. Van daaruit kan een liefdevolle ontmoeting ontstaan waarin we onze ervaringen, gedachten en gevoelens met elkaar delen.

Naast de wisselende activiteiten geven de vaste rituelen, zoals het gezamenlijke kopje thee met lekkers en het kommetje zelfgemaakte soep aan het einde van de middag, de deelnemers een goede bedding om na een dagdeel met mooie activiteiten, weer rustig en voldaan naar huis te gaan.

ontmoeting

Dagbesteding op maandag- en donderdagmiddag:
Van 14 tot 17 uur

Locatie:
De Berkeley
Nesdijk 20H
1861 MK Bergen

Groepsgrootte:
6 tot 8 deelnemers

Kosten:
vergoeding vanuit Persoonsgebonden Budget (PGB)

Deelname:
één of beide middagen

Vervoer:
regiotaxi, taxi