partners

Als je geïnteresseerd bent om bij ons of met ons samen te werken kun je hieronder van het formulier gebruik maken.

Wij zijn een collectief van eigen ondernemers die individuele thuiszorg en therapie op maat bieden, toegesneden op de zorgvraag en geïnspireerd op antroposofie, integrative medicine en positieve gezondheid. Amada is een sociale onderneming: de winst is bij ons geen doel maar een middel om waarde te creëren voor mens en samenleving. Alle zorgprofessionals binnen het Amada Zorgcollectief beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om de zorg aan te passen aan onze multiculturele samenleving. Professionals die zich bij ons willen aansluiten, kunnen een motivatiebrief en CV sturen via het aanmeldformulier.

Aanmelden / Informatieaanvraag

Amada werkt met vaste, kleinschalige zorgteams die bereikbaarheid, beschikbaarheid en continuïteit garanderen. Elk team bestaat afhankelijk van de zorgvraag uit geschoolde medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de zorg rond hun cliënten. Je regelt als team zelf de planning, het rooster, de rapportage en de samenwerking met andere zorgverleners zoals huisarts, ziekenhuis etc.

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders (NVAZ) bieden wij nieuwe medewerkers de gelegenheid om zich (opnieuw) te bekwamen in bepaalde handelingen, zodat zij voorkomende zorgvragen direct zelf kunnen oppakken.